Distractie

Home / Distractie

Summer Park Colosseum

Summer Park Colosseum este unul dintre cele mai cool si mai mari locuri de joaca in aer liber.

Te asteptam sa descoperi distractii unice in Bucuresti – un tobogan de 6 metri, circuit parkour lung de 15 metri si unul de bumper cars, precum si doua piscine cu o suprafata de apa de 100 de metri patrati, unde se pot face plimbari cu barcute electrice sau actionate manual.”

Karate Chitila

Motto-ul nostru este “Ne antrenam sa fim invingatori!”.

Organizam cursuri Arte Martiale de initiere, mentinere si performanta, sub atenta indrumare a unor antrenori calificati, multipli campioni nationali, europeni si mondiali.

Daca vrei sa urmezi un curs de initiere, te poti inscrie oricand! Te asteptam cu drag în Complexul Comercial Colosseum Retail Park din Chitila la o porție de miscare!

Basme cu Cai

Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul show-biz-ului autohton si international, echipa de cascadori si actori condusa de Vali Vasilescu isi propune sa ofere publicului din Romania un gen de spectacol total nou in tara noastra.

Cu totii suntem de acord ca “actiunea” este un element daca nu indispensabil productiilor cinematografice, atunci macar initiator de interes pentru spectator.