Serviciul Thecolosseum.ro, aflat in proprietatea S.C Nova Imobiliare SRL si administrat de ADVANCED IDEAS STUDIO SRL, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord (“Acord”). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www. Thecolosseum.ro, numita in continuare “website”. Accesarea in orice fel a site-ului web Thecolosseum.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web Thecolosseum.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si SC NOVA IMOBILIARE SRL

SC NOVA IMOBILIARE SRL isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. SC NOVA IMOBILIARE SRL isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Serviciul Thecolosseum.ro oferit publicului prin intermediul site-ului web Thecolosseum.ro consta in prezentarea de informatii pentru cei interesati de cresterea, educarea si sanatatea copiilor. Informatiile prezentate pe site-ul Thecolosseum.ro, au un caracter informativ si suplimentar, in nici un caz nu se pot substitui recomandarilor date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra. De asemenea, in cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul comentariilor, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. Accesarea oricarui continut al site-ului web thecolosseum.roreprezinta implicit o utilizare a serviciului Thecolosseum.ro. Serviciul Thecolosseum.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www. Thecolosseum.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc). Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului Thecolosseum.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa. 
De asemenea, serviciul Thecolosseum.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului Thecolosseum.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie. Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul Thecolosseum.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului. Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului Thecolosseum.ro nu sunt garantate in nici un fel.