Program magazin

L – V: 9:00 – 18:00

Telefon

031/400.4600

Email:

clienti@rcs-rds.ro

Website:

DIGI RCS & RDS

Magazinul Digi  – conectați #nelimitat cu clienții noștri

Digi|RCS & RDS are o rețea densă de puncte de vânzare la nivel național, cu 450 de magazine și puncte de prezență în toată țara, deservite de un efectiv de peste 2.600 angajați. Poziționate în mall-uri sau zone cu trafic intens în majoritatea localităților din România, magazinele Digi sunt locul unde clienții noștri își pot achita facturile cash sau electronic sau se pot informa în legătură cu serviciile Digi, pot afla detalii despre ofertele noastre.

Echipa de reprezentanți de vânzări Digi îi consiliază pe vizitatori să aleagă cele mai potrivite soluții de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este și unul dintre motivele pentru care milioane de clienți din România au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi. De peste 27 de ani, suntem inspirați #nelimitat de clienții noștri!

Despre Grupul Digi

Grupul Digi | RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de servicii convergente de comunicații electronice din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în România și Ungaria, dar și pe piețe occidentale, cum sunt Spania și Italia.

În prezent, compania este lider în România pe piața segmentului de servicii de televiziune prin cablu și satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă, Digi Tel, dar și de telefonie mobilă, Digi Mobil. De asemenea, clienții pot contracta servicii de furnizare de energie electrică, Digi Energy. „”