Gabriel Hennessey, între pasiune și artă fotografică

Colosseum aduce mai aproape de voi un nume important din domeniul fotografiei, Gabriel Hennessey, unul din cei mai cunoscuți și apreciați fotografi din România.
A lucrat pentru revistele Elle, Joy, Cosmopolitan, One, Avantaje, Unica, Viva, pentru agenții de publicitate cunoscute din țară și din străinătate, dar și pentru companii din România, Columbia și Mexic.
Originar din Bogota – Columbia, Gabriel H. a venit în România în urmă cu 16 ani, dupa ce a depus jurământul de credinţă pentru ţara noastra, Romania fiind tara în care a reuşit să-şi îndeplinească visurile.
Nu se ştie ce-ar fi făcut dacă ar fi rămas în Columbia, cert este că acum numele lui are rezonanță în fotografia de modă românească și nu numai.

“Pentru mine fotografia trebuie să exprime ceva. Să spună tot ce ai de zis într-un singur cadru care înseamnă o zecime de secundă sau mai puțin.”, spune Hennessey.

Vino la Colosseum sa il cunoști și tu, ba chiar mai mult, poți câștiga o ședință foto profesională în studioul lui din București, pentru o colecție impresionantă de 14 fotografii, realizate, alese și editate de el.
Află mai multe detalii pe www.thecolosseum.ro/ilovemyselfie.

.