Descoperă-i noi talente copilului tău

Descoperă-i noi talente copilului tău la Colosseum Mall: vă așteptăm între 1-4 iunie cu activități dedicate celor mici, de care vă veți putea bucura în familie!

În fiecare zi, la Colosseum Mall e rost de distracție pentru părinți și copii! Toți cei prezenți vor avea parte de multe surprize și invitați speciali.

Iată programul pe care vi l-am pregătit:

Joi, 1 iunie, Colosseum Radio Station ON AIR

12:00 – 14:00, 17:00 – 19:00 – La cornerul de radio, copilul tău se va pune în pielea unui prezentator radio: va testa microfoanele, va face exerciții de dicție, pauze muzicale și va interacționa la pupitru.

Vineri, 2 Iunie, Colosseum Mall TV

12:00 – 14:00, 17:00 – 19:00 – Dacă cel mic visează să prezinte știrile sau să aibă propria lui emisiune, adu-l la platoul nostru TV! Aici o să strălucească în fața camerelor de filmat. Va deveni prezentator TV preț de câteva momente, va citi de pe un prompter, iar la final va primi înregistrarea de pe platou direct pe e-mail.

Sâmbătă, 3 iunie, Colosseum Music

12:00 – 14:00, 17:00 – 19:00 – La cornerul de muzică, cel mic va avea ocazia să-și testeze urechea muzicală cântând la instrumente. Îi va da imboldul de care are nevoie ca să învețe un instrument prin studiul primelor acorduri și distracție cu sau fără portativ.

Duminică, 4 iunie, Colosseum’s Got Talent

12:00 – 16:00 – Copiii au ocazia să participe la primul shooting profesionist. Mai multe fundaluri, cuburi și recuzită: totul va fi pregătit pentru o ședință foto extraordinară. Fotografiile vor fi trimise pe mail pentru ca micul tău fotomodel să le adauge la portofoliu.

Întregul eveniment va fi transmis live, de la fața locului, de un prezentator, prin interviuri în cadrul emisiunii speciale de 1 iunie: Colosseum Kids TV Show.

Vă așteptăm!

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!