Devenim partener oficial al clubului sportiv  C.S. Karate Chitila

Ne antrenăm să fim campioni! Colosseum Mall devine partener oficial al clubului sportiv  C.S. Karate Chitila pentru participarea la Campionatul Mondial de Karate WUKF din Florida, USA.

Colosseum Mall susține performanța în sport și devine partener oficial al lotului de sportivi din cadrul Clubului Karate Chitila, care va reprezenta România la Campionatul Mondial WUKF, programat în perioada 2-7 iulie la Fort Lauderdale, Statele Unite ale Americii.

Cei treisprezece sportivi care ne vor reprezenta cu mândrie la Campionatele Mondiale de Karate WUKF din USA, sunt antrenați de soții Magdalena și Dan Tamași, foști sportivi ai clubului Rapid București și campioni la nivel național și internațional, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu în calitate de antrenori.

Copiii antrenați de soții Tamași au obținut de-a lungul timpului nenumărate premii și medalii în cadrul competițiilor locale și internaționale, iar acum, o parte dintre ei vor concura la cel mai înalt nivel, cu scopul de a duce România pe cele mai înalte trepte ale podiumului Campionatului Mondial din America.

La Campionatul Mondial WUKF din Statele Unite vor participa anul acesta peste 1453 de sportivi din 32 de țări.

Le urăm mult succes sportivilor noștri!

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!