Din 11 noiembrie: Hype Colosseum Mall – O nouă destinație, de două ori mai multă distracție!

Sâmbătă, 11 noiembrie, se deschide centrul de entertainment Hype Colosseum, cu o suprafață de aproximativ 2500 mp și multiple atracții pentru familiile cu copii, dar și pentru adolescenți & adulți. Hype Colosseum se va adresa și segmentului de evenimente, pentru organizarea de aniversări, lansări de produs, teambuilding-uri pentru companii și activități desfășurate de grupurile școlare în scop educativ și recreativ.

Spațiul va integra zone de trampoline park, escaladă, parcurs cu obstacole, traseu de aventură suspendat, jocuri arcade, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri și un spațiu destinat experiențelor imersive și de realitate virtuală.

Zona de cățărare va aduce panouri diferite față de cele existente în celelalte locații. Printre noutățile cele mai așteptate se numără o tentaculă de caracatiță gigantică și un burlan întunecat. Pe lângă un nou tip de Ninja Warrior, va veni și o nouă atracție care constă într-un labirint pe multiple niveluri, cu multe tobogane de la înălțime. Traseul suspendat urban jungle va fi construit pe două etaje, cu obstacole la aproximativ 3,5 metri și la 6,5 metri pentru un nivel suplimentar de provocare.

Totodată, parcul de trambuline, cu zone pentru baschet, free fall și multe alte zone noi vor completa „meniul” de distracție. În materie de realitate virtuală, Hype Colosseum va introduce un nou concept de spațiu destinat experiențelor imersive cu arene multi-player și zeci de simulatoare individuale.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!