MALL TOGETHER NOW!

Mall together now! Sau mai bine spus, haideți să ne pregătim pentru o primăvară plină de surprize. Din 24 Martie, vizitele tale la Colosseum Mall se vor transforma în experiențe de shopping de neuitat, noi descoperiri și motive de a te bucura mai mult de timpul petrecut alături de prieteni și familie.

Zeci de branduri de fashion și accesorii, restaurante și locuri de petrecere a timpului liber își vor deschide porțile pentru tine și vor face parte din noul concept Colosseum Mall.

Astfel, brandurilor tale preferate din Colosseum li se vor alătura:  cel mai mare magazin Sinsay din România, NewYorker, CCC, Colin’s, 4F, Douglas, Teilor, Deichmann, Smyk All for Kids, Noriel, English Home, Ac&Co, Mumuso, Optiblu, Nala Cosmetics, Xpressions Beauty & Body Care, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Noodle Pack, Mesopotamia, So!Coffee, Vibe Cafe, Uncle John, All For Six, Bunătăți Ardelenești, Restaurant Presto, La Galleria, Inmedio, ș.a.

Totodată, noul concept va aduce și cel mai mare centru de fitness din rețeaua StayFit, așa că dacă ți-ai propus noi rezoluții pentru un corp mai sănătos și mai fit, vei avea în curând aproape de tine cel mai modern fitness gym, antrenori profesioniști și aparatură de ultimă generație.

Și nu am spus tot. O știre happy vine chiar de la Happy Cinema, care ne-a promis că în următoarele luni va pregăti pentru Colosseum Mall cel mai nou concept de cinematograf, 7 săli de proiecție și noi tehnologii, pentru ca experiențele tale la film să fie cu adevărat autentice.

Abia așteptăm să ne vedem la deschidere!

#malltogethernow #openingsoon #shopping #distracție

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!