Te invităm la concert-atelier de percuție: 28 octombrie, Colosseum Mall

Hai cu noi la un concert-atelier de percuție susținut de Enescu Percussion Group și condus de marimbafonista Irina Rădulescu, împreună cu elevi ai Colegiului Național de Muzică George Enescu din București.

Vă așteptăm cu drag pe toți, în data de 28 octombrie, la un eveniment muzical de neratat, într-un cadru special amenajat în Colosseum Mall. Atelierul de audiție activă va avea loc ca parte a proiectului demarat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, intitulat „Weekend Junction Bucharest”. Veți avea ocazia să cunoașteți bogăția familiei de instrumente, să ascultați piese din repertoriul clasic, tradițional și modern sau chiar să învățați câteva ritmuri, pe care le veți interpreta, mai apoi, alături de muzicienii profesioniști.

Despre Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România

Fondată în anul 1995, la inițiativa prim-violistului Filarmonicii bucureștene, Ștefan Gheorghiu, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România este o organizație nonprofit de utilitate publică, care de aproape 3 decenii contribuie la dezvoltarea și răspândirea muzicii clasice, atât pe plan național, cât și internațional. UCIMR susține arta interpretativă, de la soliști, coriști și instrumentiști până la dansatori sau balerini, prin inițierea și implementarea de proiecte culturale menite să faciliteze schimbul de experiență și promovarea artiștilor în medii cât mai diverse.

Despre Weekend Junction Bucharest

Weekend Junction Bucharest este un proiect organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), cu sprijinul partenerilor Universitatea Națională de Muzică București, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Colosseum Mall, și cofinanțat de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, în cadrul proiectului „București acasă” 2023.

Intrarea este gratuită!

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!