NICOLAE ȘI CRĂCIUN, ÎȚI ADUC UN AN MAI BUN!

NICOLAE ȘI CRĂCIUN, ÎȚI ADUC UN AN MAI BUN!

Dragii noștri,

În fiecare an, sărbatorile sunt un prilej de a împărtăși împreună bucurie, emoție și cadouri. Anul acesta, Colosseum dorește să vă răsplătească fidelitatea și a pregătit pentru voi multe cadouri și surprize.

Pentru puțin ajutor, am apelat la experiența personajelor noastre preferate, Moș Nicolae și Moș Craciun, care au lăsat la noi sute de de cadouri special pentru voi.

Moș Nicolae și Moș Crăciun iubesc provocările, așa că se vor întrece la Colosseum în cadouri și surprize. Mai mult decât atât, până pe 20 decembrie, și-au stabilit reședința chiar la Colosseum, la intrarea principală, pentru a se asigura că vor aduce bucurie celor care ne vor trece pragul.

Găsiți mai jos mecanismul campaniei și programul complet. Nu uitați să citiți regulamentul si sa ne urmariti pentru noutati pe website si pe pagina noastra de facebook. www.facebook.com/ColosseumRetailPark/

Vă așteptm cu drag și vă urăm mult succes!

29 noiembrie  – 5 decembrie: Promoție Golește Ghetuța lui Moș Nicolae

La cumpărături de minim 200 de lei, (suma cumulată din maxim 2 bonuri fiscale de la oricare două magazine din Colosseum), efectuate în acceasi zi,  în perioada promoției, veți primi un cadou garantat plin cu delicii de la Moș Nicolae. Tot ce trebuie sa faceți este să mergeți la Info Desk (intrarea principală în galeria comercială), în spațiul special amenajat, să vă înscrieți și să urmați toți pașii sub îndrumarea Spiridușului lui Moș Nicolae. La ieșire, mergeți direct la reședinta lui Moș Nicolae și vă ridicați cadoul cu bunătăți. Rețineți că vă puteți înscrie o singură dată pe zi 😉.

Iată programul de înscriere în campanie:

Luni – Vineri: 17.00 – 21.00,  Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 17.00

6 decembrie, 11 :00: Tombolă Moș Nicolae (www.thecolosseum.ro)

Moș Nicolae este foarte darnic la Colosseum, așa că dacă vă înscrieți în campanie  în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, conform programului și regulamentului, intrați automat în tombolă. Puteți câștiga un voucher de 1000 de lei pe care îl puteți folosi într-un singur magazin, la alegere, din următoarele magazine găzduite de Colosseum: Carrefour, Altex, Jysk, Pepco, LC Waikiki și Sport Vision.

6 decembrie  – 19 decembrie: Promoție Golește Sacul lui Moș Crăciun

Nu-i așa că și voi vreți să goliți sacul lui Moș Crăciun de cadouri ? 😊 O puteți face venind la cumpărături, la Colosseum,  în perioada 6 decembrie – 19 decembrie.

Dacă faceți cumpărături de minim 200 de lei în perioada campaniei (suma cumulată din maxim 2 bonuri fiscale de la oricare două magazine din Colosseum), efectuate în acceași zi,  primiți un cadou garantat de la Moș Crăciun. Mergeți la Info Desk (intrarea principală în galeria comercială), în spațiul special amenajat, înscrieți bonul de cumpărături și urmați toăți pașii sub îndrumarea Crăciuniței. La ieșire, mergeți direct la reședința Moșului să vă ridicați cadoul surpriză. Așa-i că este simplu?

Programul de însciere în promoție Moș Crăciun:

Luni – Vineri: 17.00 – 21.00,  Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 17.00

7 decembrie, 11:00 – 13 :00 : Distracție, jocuri și ateliere pentru copii în căsuța Moșilor

Și pentru cei mici am pregătit multe surprize la Colosseum. Pe 7 decembrie, între orele 11 și 13, în Căsuța Moșilor de la intrarea principală, am pregătit pentru ei tot felul de năzdrăvănii:

Ateliere unde pot face brăduți 3D, crearea  scrisorii pentru Moș Crăciun, facepainting, origami cu decorațiuni de Crăciun și multe altele. Nu-i așa că ne vedem pe 7 decembrie?

14 decembrie, 11:00 – 12 :30 : Poze, surprize și întâlniri cu Moș Crăciun la Colosseum

Cine este personajul preferat al copiilor în luna decembrie? Da, ați ghicit! Moș Crăciun va veni la Colosseum special pentru cei mici, pe 14 decembrie. A promis să le aducă surprize, să le asculte poveștile și să facă împreună multe, multe poze. Nu rapiți bucuria prichideilor de a se întâlni cu Moșu’ și haideți la Colosseum.

20 decembrie, 11 :00: Tombolă Moș Crăciun (www.thecolosseum.ro).

Cum Moș Nicolae a pregătit atât de multe cadouri și suprize pentru voi, nici Moș Crăciun nu putea fi mai prejos. Așa că va organiza și el o tombolă pe data de 20 decembrie în care va oferi un voucher de 1500 de lei celui mai norocos dintre voi. Dacă te afli printre cei care se înscriu în campania promoțională a lui Moș Crăciun în perioada 6-19 decembrie, atunci intri automat în tombolă. Extragerea se va face pe data de 20 decembrie, iar câștigătorul va fi anunțat aici, pe www.thecolosseum.ro.

Castigator 6 DECEMBRIE, 11 :00: TOMBOLĂ MOȘ NICOLAE:

  1. Ciochina Daniela

Castigator 20 DECEMBRIE, 11 :00: TOMBOLĂ MOȘ CRACIUN:

  1. Predoi Florica

La Colosseum, sărbătorile de iarnă îți aduc starea de bine!

Afla mai multe in regulamentul campaniei.

Vă asteptăm cu mult drag!

#colosseum #staredebine