Smyk – Marea deschidere și -20% Reducere

Din 24 martie, bucură-te de o nouă experiență de cumpărături pentru copii în magazinul SMYK All for kids din noua locație, Colosseum Mall.

SMYK All for Kids aduce în Colosseum conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație esențială de shopping pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, jucării interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu, SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro și altele. Din oferta magazinului nu lipsesc articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

În perioada 24-27 martie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg, premii pentru primii 150 de clienți, iar cei care se înscriu în programul de fidelitate vor primi și ei un premiu surpriză.

SHARE:

Vorbește cu noi
în modul tău preferat

abonează-te la newsletter!

Vrei să fii primul care află totul despre ofertele speciale și evenimentele din Colosseum?
Abonează-te la newsletter și află cele mai recente noutăți!