De Paste poti sa primesti tot ce iti doresti!

în perioada 31 martie – 5 aprilie 2018, vino la Infodesk-ul Campaniei (situat în zona intrării principale din incinta Colosseum) cu maximum două bonuri de cumpărături emise în aceeași zi cu înscrierea, care să cumuleze minimum 150 lei.
În 6 aprilie 2018, în intervalul orar 11:00-14:00, fii printre primii 500 de participanți care se prezintă la Infodesk-ul Campaniei, pentru a câștiga un cozonac (0.500 kg) și o sticlă cu vin (750 ml).
În plus, tot în 6 aprilie, mai ai șansa de a câștiga un premiu suplimentar! Alegi unul dintre baloanele aflate în zona special amenajată, îl spargi și dacă înăuntrul balonului găsești voucher-ul cu mențiunea “Câștigător” pleci acasă și cu un cozonac mare (3 kg) și o sticlă cu vin pe măsură (1,5L).
La această campanie pot participa persoanele care au vârsta minimă de 18 ani la momentul înscrierii.
Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să prezinte maximum două bonuri valorice emise de către magazinele din incinta Colosseum Retail Park în aceeași zi cu înscrierea, care să cumuleze suma minimă de 150 lei.
Participanții se pot înscrie o singură dată la Campanie.
Premiile sunt oferite în limita stocului disponibil și se ridică personal de către câștigători în baza actului de identitate și a unui Proces-Verbal de Predare Primire.
Nu sunt acceptate bonurile fiscale reprezentând plăți de utilități și chitanțele aferente schimburilor valutare.
Produsele din imagine (incluse în toate vizualurile Campaniei) sunt cu titlu de prezentare.
Regulamentul aplicabil prezentei Campanii este făcut disponibil și de către reprezentanții Organizatorului, în momentul înscrierii în Campanie.