Caracterul privat este extrem de important pentru COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL. Cu toate acestea, esti de acord ca COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine si persoanele inregistrate.
COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.
Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) informatiile privitoare la Membrii Thecolosseum.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

In timpul procesului de inregistrare, iti exprimi acordul cu privire la prelucrarea de catre COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL a datelor tale cu caracter personal. COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca ai citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelegi ca utilizarea de catre tine a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre tine si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre tine.

Atat cat ii este permis de lege, COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu acorda garantii exprese sau implicite. COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.
Esti de acord sa protejezi si sa asiguri COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web Thecolosseum.ro care ofera serviciul Thecolosseum.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit „asa cum este”.
Colectivul site-ului web Thecolosseum.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul comentariilor, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. trimise prin intermediul site-ului, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la contact@Thecolosseum.ro sau tel +40 31 438 25 92. COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.
Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul Thecolosseum.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia „Copyright 2004, COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL. Toate drepturile Rezervate.” Prin aceasta autorizare, COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul thecolosseum.ro.
Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului Thecolosseum.ro apartin COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii.
Fara acordul prealabil si in scris al COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul thecolosseum.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt colectate si prelucrate prin terti imputerniciti in scopul utilizarii lor in cadrul activitatilor de marketing pentru COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL a serviciilor pe internet. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a beneficia de serviciul oferit de catre COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa contact@thecolosseum.ro.

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.
Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.Thecolosseum.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii.
Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate.