Aceasta politica este valabila pentru site-ul web www.thecolosseum.ro,  denumit in continuare “site-ul”.

Site-ul apartine operatorului de date COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT SRL cu sediul in P-ta Charles De Gaulle nr. 15, etaj 3, Cladirea Charles De Gaulle Plaza, Biroul nr. 325, Campus 06, Bucuresti, sector 1, avand J40 /9751 /2011 si CUI 28980303; Adresa de corespondenta: Colosseum – Birouri, Soseaua Chitilei, nr. 284, sector 1, Bucuresti, Cod Postal: 012407, Telefon: +40 31 438 25 92, Email: contact@thecolosseum.ro (numit in continuare “Organizatia” sau “COLOSSEUM” sau “Noi”)

Datele persoanei de contact pentru protectia datelor cu caracter personal: Colosseum – Birouri, Soseaua Chitilei, nr. 284, sector 1, Bucuresti, Cod Postal: 012407 Telefon: +40 31 438 25 92 Email: contact@thecolosseum.ro

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este esentiala pentru Noi.  Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal exprima angajamentul puternic  al COLOSSEUM de a respecta si proteja datele cu caracter personal ale fiecarei persoane si de a asigura conformitatea cu legislatia privind protectia datelor (in principal Regulamentul UE 2016/679, denumit in continuare “GDPR” si Directiva europeana 2002/58).

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal are scopul de a va informa despre ce tipuri de data cu caracter personal am putea colecta de la dvs., cum le utilizam, catre cine le transmitem, cum le protejam, precum si drepturile dvs.

Va rugam sa retineti ca putem actualiza in orice moment aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal. In acest caz, vom schimba data “ultimei actualizari” si vom indica data la care au fost  efectuate modificari. Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal este integrata in acordurile de protectie a datelor pe care le-am incheiat cu furnizorii de servicii sau partenerii nostri. Va incurajam sa revizuiti periodic actualizarile potentiale ale acestei politici de protectie a datelor cu caracter personal.

Date cu caracter personal ” inseamna orice informatie care ar putea sa va identifice fie direct, fie indirect (de exemplu numele, prenumele, adresa de e-mail/domiciliu, adresa IP, etc.)

”Prelucrare” inseamna o operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Principii de baza legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, definite in GDPR, sunt urmatoarele:

 

Principiul (conform GDPR) Ce presupune respectarea principiului de catre Noi
Principiul legalitatii, echitatii si transparentei Sa fim deschisi si transparenti in legatura cu ceea ce facem cu datele si motivul pentru care le utilizam; sa ne asiguram ca prelucram datele echitabil si ca avem un temei legal pentru prelucrarea acestora
Principiul limitarii legate de scop Sa colectam date cu caracter personal doar pentru scopuri determinate, explicite si legitime si sa nu prelucram datele ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri
Principiul reducerii la minimum a datelor Sa colectam si sa utilizam doar minimul necesar de date
Principiul exactitatii Sa ne asiguram ca datele sunt corecte, complete si actualizate
Principiul limitarii perioadei de stocare Sa nu pastram datele mai mult timp decat este necesar
Principiul integritatii si confidentialitatii Sa prelucram datele in conditii de siguranta
Principiul responsabilitatii Sa fim responsabili pentru prelucrarile pe care le efectuam si sa putem demonstra oricand respectarea prevederilor legale

 

Pentru ca dvs.  sa  aveti cea mai clara viziune a modului in care utilizam datele dvs.  personale, puteti gasi informatii in tabelul urmator, astfel:

  • Coloana 1- In ce context sunt colectate datele dvs.? Informatiile din aceasta coloana prevad in ce activitate sau scenariu sunteti implicat atunci cand utilizam sau colectam datele dvs. personale.
  • Coloana 2- Ce tipuri de date personale putem detine despre dvs.? Informatiile din aceasta coloana detaliaza ce tipuri de date cu caracter personal colectam.
  • Coloana 3- Cum si de ce le utilizam? Informatiile din aceasta coloana detaliaza cum utilizam datele dvs. personale si scopurile colectarii acestora.
  • Coloana 4- Care este baza legala pentru prelucrarea datelor dvs. personale? Informatiile din aceasta coloana prevad temeiul juridic potrivit caruia putem utiliza datele dvs. personale.
In ce context sunt colectate datele dvs. personale? Ce tipuri de date personale putem detine despre dvs.? Cum si de ce utilizam datele dvs. personale? Care este baza  legala pentru prelucrarea datelor dvs. personale?
Abonament la newsletter si comunicari comerciale –       numele si prenumele

–       adresa de e-mail

–       varsta

–       domiciliul

–       numar de telefon

–       sexul

 

–       Va trimitem comunicari de marketing (atunci cand ne-ati solicitat)

–       Pastram o lista actualizata cu   data la care ati solicitat sa nu mai fiti contactat

–       Efectuam analize sau statistici

Consimtamant

(nu vi se trimite nicio comunicare de marketing direct daca nu ati consimtit sa o primiti)

 

Interes legitim: pentru a ne adapta comunicarile de marketing si a intelege eficacitata acestora, pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile dvs. si pentru a ne imbunatati serviciile (pentru a ne dezvolta afacerea

 

Interes legitim: sa va pastram detaliile pe o lista de eliminare, daca ne-ati cerut sa nu va mai trimitem mesaje de  marketing direct

Navigare online

 

Informatii colectate de cookie-uri sau tehnologii similare (“Cookies”*) ca parte a navigarii dvs. pe site

 

*Cookie-urile sunt fisiere text mici stocate pe dispozitivul dvs. (computer, tableta sau mobil) atunci cand navigati pe internet.

Date legate de utilizarea site-ului nostru web:

–       Pagini pe care le-ati vizitat

–       Durata vizitei dvs.

 

Informatii tehnice:

–       Adresa IP

–       Informatii despre browser

–       Informatii despre dispozitiv

Pentru a permite functionarea corecta a site-ului nostru:

–       Afisarea corecta a continutului

–       Pentru a ne asigura ca site-ul web este sigur si pentru a va proteja impotriva utilizarii necorespunzatoare a site-urilor sau serviciilor noastre

–       Pentru a rula statistici:

–       Pentru a ne imbunatati ofertele

 

Interes legitim: pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza corect,  este sigur si se imbunatateste continuu, pentru a ne dezvolta afacerea

 

Consimtamant: pentru cookie-urile care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului

Intrebari transmise de dvs. catre Noi

 

Informatii colectate atunci cand puneti intrebari legate de serviciile noastre

–       numele si prenumele

–       adresa de e-mail

–       numar de telefon

–       alte informatii pe care ni le-ati impartasit cu privire la solicitarea dvs.

 

–       Pentru a raspunde la intrebarile dvs.

–       Unde este necesar, pentru a va conecta la serviciile relevante

–       In scopuri statistice

–       Pentru a va trimite estimari de cotatie atunci cand o solicitati

Executarea unui contract:

Pentru  a va putea furniza informatiile solicitate in contextul contractului dintre dvs.  si Noi

 

Interes legitim:

Pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile si asteptarile utilizatorilor nostri si, prin urmare, sa ne imbunatatim serviciile

Aplicati pentru un job

 

Informatii colectate atunci cand aplicati pentru un loc de munca in cadrul COLOSSEUM

–       Informatii de identificare

–       Detalii de contact

–       CV (calificari, locuri de munca anterioare etc)

–       Note de interviu

–       Pentru a examina cererile candidatilor

–       Pentru a gestiona procesele de recrutare

–       Pentru a angaja candidati

Executarea unui contract:

pentru a face demersuri la cererea dvs. in vederea incheierii unui contract;

 

Interes legitim:

 

Pentru a gasi cei mai buni candidate pentru ofetele noastre de locuri de munca

COLOSSEUM nu prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in scopuri secundare care ar fi diferite de cele despre care ati fost informat.

Unele dintre datele dvs. personale pot fi accesate:

  • In cadrul COLOSSEUM si de catre orice membru al Grupului COLOSSEUM; acest lucru se va face numai pe baza necesitatii de a sti si, acolo unde este necesar, pentru a va oferi serviciile pe care le-ati solicitat sau in contextul unui contract intre dvs. si COLOSSEUM, sau cu acordul dvs. (in special in scopuri de marketing)
  • de furnizorii de servicii de incredere care actioneaza ca subcontractanti, care vor efectua anumite servicii necesare in scopurile indicate mai sus in numele nostru (servicii de marketing, servicii de gazduire, intretinerea bazelor de date, etc.); le oferim doar informatiile de care au nevoie pentru a efectua astfel de servicii si vor actiona numai dupa instructiunile COLOSSEUM, fiind obligati contractual sa asigure un nivel de securitate si confidentialitate pentru datele dvs. cu caracter personal la acelasi nivel la care COLOSSEUM este obligat sa asigure si sa respecte legile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal

In plus, COLOSSEUM poate partaja datele dvs. personale cu terti:

  • pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta COLOSSEUM, a utilizatorilor nostri, a angajatilor nostri sau ai altora sau
  • in cazul unei fuziuni sau vanzari a activelor companiei (in acest caz datele dvs. personale vor fi dezvaluite potentialului cumparator) sau
  • pentru a respecta o obligatie legala sau pentru a raspunde la procedurile judiciare de orice natura, dispuse de instantele judecatoresti sau punerea in aplicare a masurilor de executare care sunt solicitate de autoritatile competente sau
  • in alte scopuri cerute de legislatia aplicabila sau cu acordul dvs. prealabil.

Datele sunt stocate in Uniunea Europeana.

Vom pastra datele dvs. personale numai atat timp cat este necesar in scopul prelucrarii pentru care au fost colectate. Cu toate acestea, putem pastra datele dvs. pentru o perioada mai lunga de timp, in aplicarea dispozitiilor legale sau de reglementare specifice si/sau pentru a respecta termenele de prescriptie aplicabile. In cazul pastrarii mai lungi a datelor din alte motive, va vom informa cu privire la astfel de motive si cu privire la perioada de pastrare aplicabila

Pentru a determina perioada de poastare a datelor dvs. cu caracter personal, utilizam in special urmatoarele criterii:

  • in cazul in care va abonati la un serviciu, va pastram datele cu caracter personal pe durata relatiei noastre contractuale si apoi in conformitate cu termenul de prescriptie
  • In cazul in care ati consimtit sa facem marketing direct, pastram datele dvs. personale pana cand va dezabonati sau ne cereti sa le stergem
  • in cazul in care cookie-urile sunt plasate pe computerul dvs., le pastram atat timp cat este necesar pentru a-si atinge scopurile si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile europene privind protectia datelor.
  • pentru candidati, pastram datele dvs. personale in conformitate cu prescriptia aplicabila

Ne angajam sa pastram securitatea datelor dvs. personale si sa luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru, implementand toate masurile organizatorice si tehnice necesare in conformitate cu prezenta politica de protectie a datelor cu caracter personal si cu legile si reglementarile aplicabile pentru a va proteja datele cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat si modificare, divulgare, pierdere sau distrugere. Prin contract, este necesar ca furnizorii de servicii care prelucreaza datele dvs. personale in numele Nostru sa faca acelasi lucru.

In conformitate cu reglementarile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal, beneficiati de un anumit numar de drepturi cu privire la datele dvs. si anume:

Dreptul de acces: aveti dreptul sa fiti informat intr-o forma concisa, transparenta, inteligibila privind modul in care va sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal. De asemenea, aveti dreptul de a obtine:

  • confirmarea daca datele cu caracter personal care va privesc sunt sau nu procesate si, acolo unde este cazul
  • sa accesati aceste date cu caracter personal si sa obtineti o copie a acestora

Dreptul la rectificare: aveti dreptul de a obtine rectificarea datelor dvs. personale inexacte. De asemenea, aveti dreptul de a completa datele personale, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

Dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”): in unele cazuri, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor dvs personale . Cu toate acestea, acesta nu este un drept absolut, iar COLOSSEUM poate avea motive legale sau legitime pentru pastrarea acestor date cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: in unele cazuri, aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a primi datele dvs. pe care le-ati furnizat catre COLOSSEUM, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date catre un alt operator fara obstacole din partea COLOSSEUM.  Acest drept se aplica numai atunci cand prelucrarea datelor dvs. personale se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe un contract si aceasta prelucrare se efectueaza prin mijloace automate.

Dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul de a va opune oricand la prelucrarea datelor dvs. personale. Cand va exercitati dreptul de a va opune, din motive legate de situatia dvs. particulara, la o prelucrare bazata pe interesul legitim al COLOSSEUM , COLOSSEUM poate , totusi, invoca motive legitime imperioase pentru a continua prelucrarea.

Dreptul de a retrage consimtamantul dvs. , in orice moment , la prelucrarea care se bazeaza pe consimtamant: va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. personale atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dvs. Revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii effectuate pe baza consimtamantului anterior revocarii consimtamantului.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere

Va informam ca la nivelul Romaniei functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (“ANSPDCP”) si ca aveti dreptul de a formula o plangere atunci cand considerati ca v-au fost incalcate drepturile.

Adresa: Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon:+40.318.059.211
Pagina web: http://www.dataprotection.ro

Pentru informatii suplimentare cu privire la drepturile dvs. si pentru a le exercita, puteti contacta persoana de contact pentru protectia datelor cu caracter personal: Colosseum – Birouri, Soseaua Chitilei, nr. 284, sector 1, Bucuresti, Cod Postal: 012407 Telefon: +40 31 438 25 92 Email: contact@thecolosseum.ro

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati acest link: Despre cookie-uri

Va multumim!