Programul spectacolelor Basme cu Cai – luna mai

Echipa Basme cu Cai a pregatit si in luna mai spectacole inedite pentru intreaga familie: Gigantii; Printul Dacilor si Zmeul; Baba Samca, Talpa Iadului. Spectacolele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 70 de ani :).

Va asteptam cu drag, in familie, la Arena Basme cu Cai, din Bucuresti, Sector 1, Sos. Chitilei, 284!

Spectacolul GIGANTII

 12 mai, ora 11:00

Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte! Ce gigant va imparati lumea?
Inca un spectacol pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si fiare ale padurii!

Spectacolul PRINTUL DACILOR SI ZMEUL

 19 mai, ora 11:00

Inca un spectacol pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si un zmeu animatronic! Desi este o alegorie istorica a lumii antice din timpul cuceririlor romane, spectacolul nu are pretentia respectarii adevarurilor istorice, dar doreste sa introduca cateva informatii istorice veridice sub forma de basm, la care copiii sunt mult mai deschisi decat la o lectie de istorie.

Spectacolul BABA SAMCA, TALPA IADULUI

 26 mai, ora 11:00

Asa cum v-am obisnuit, si anul acesta am creat inca un spectacol pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 la 70 de ani, cu Fat Frumos, JumatateDeOmCalarePeJumatateDeIepureSchiop, Calul Nazdravan, copii si o vrajitoare zburatoare! Organizat ca de obicei sub forma unui basm realizat filmic, spectacolul doreste sa introduca cateva informatii si personaje din mitologia romaneasca.

Programul spectacolelor poate suferi modificari in functie de starea vremii sau alti factori, drept care va rugam sa accesati site-ul www.basmecucai.ro pentru a verifica orice modificare aparuta in program.

Rezervarile si achizitia biletelor pentru fiecare spectacol se fac accesand site-ul www.basmecucai.ro.

Lasa un comentariu

*Toate campurile sunt obligatorii. Emailul tau nu va fi facut public.