REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Colosseum intra-n joc, 7 este cu noroc!”

DIN CENTRUL COMERCIAL COLOSSEUM RETAIL PARK

 

ART.1. Organizator

 

Organizatorul Campaniei “Colosseum intra-n joc, 7 este cu noroc” (denumita in continuare “Campania”) este S.C. NYX CROSS GRAFIX S.R.L., cu sediul în Bucuresti, sec. 3, Calea Vitan 8, sc.2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2675/2010, cod fiscal RO26646243, pentru Beneficiar S.C. COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT S.R.L. cu sediul in Piata Charles de Gaulle, nr. 15, Cladirea Charles de Gaulle Plaza, etaj 3, Biroul nr. 325, Campus 06, Sector 1, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/9751/2011, avand Codul Unic de Inregistrare RO 28980303.

Campania se desfasoara in Centrul Comercial Colosseum Retail Park situat in Sos. Chitilei, nr. 284, sector 1, Bucuresti (denumit in cele ce urmeaza „Parcul Comercial”), in perioada de 8-20 octombrie 2018 conform prezentului Regulament.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament“). Regulamentul este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.thecolosseum.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.thecolosseum.ro.

 

ART.2. Durata si desfasurarea campaniei

 

Campania se va desfasura in perioada de 8-20 octombrie 2018, si este impartita in urmatoarele etape:

 

INSCRIEREA

 

Inscrierea se va face in perioada de 8-20 octombrie 2018, in intervalul orar L-V (8-12 octombrie) 16.00-20.00, S-D (13-14 octombrie) 11.00-18.00, L-V (15-19 octombrie) 16.00-20.00, S 20 octombrie 11.00-16.00.

Pentru inscrierea in Campania Colosseum intra-n joc, 7 este cu noroc!, doar persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inscrierii in Campanie si domiciliul in Romania „Participantii la Campanie” se pot prezenta la Punctul Central al Campaniei respectiv spatiul special amenajat, amplasat la intrarea principala in galeria comerciala “Info desk”, si in baza cumparaturilor efectuate numai in ziua inscrierii in Campanie, in valoare de minim 150 lei, din unul sau  2 bonuri fiscale cumulate, emise de catre orice unitate comerciala din cadrul Colosseum Retail Park, cu exceptia unitatilor ce au ca obiect de activitate schimb valutar si/sau plata de utilitati/taxe (energie, telefonie, gaz, taxe publice, etc).

In campanie nu se pot inscrie persoane cu bonuri din zile precedente inscrierii la Campanie, indiferent de valoarea acestora.

In procesul de inscriere in Campanie, participantii vor comunica reprezentantului organizatorului campaniei urmatoarele date personale: nume si prenume, telefon, adresa e-mail, varsta si sex si vor semna formularul pus la dispozitie dupa validarea prealabila de catre reprezentantii Organizatorului a inscrierii in Campanie. Participantii se pot inscrie in campania promotionala Roata Norocului cu cele 7 premii zilnice, o singura data pe zi/inscriere pentru sansa de a castiga unul dintre cele 7 premii oferite zilnic, in limita stocului existent, descris la Art. 4 si conform procedurii descrise mai jos.

Premiile zilnice puse in joc pot fi castigate in urma participarii la Roata Norocului: un dispozitiv circular cu un indicator si o roata pe care sunt marcate 2 sectiuni castigatoare si 19 necastigatoare. Participantul validat de reprezentantii Organizatorului la campanie va invarti roata, si pentru a castiga unul dintre cele 7 premii, va trebui sa nimereasca una dintre sectiunile castigatoare inscriptionate pe Roata Norocului, dupa ce aceasta se invarte cel putin o rotatie completa, dupa care se opreste. Participantul la campanie care va nimeri una dintre cele doua sectiuni castigatoare inscriptionate pe Roata Norocului va avea dreptul sa extraga din urna pusa la dispozitie de reprezentantul Organizatorului, un singur voucher ce va indica unul dintre cele 7 premii puse in joc in ziua inscrierii. Cele 7 premii zilnice pentru Roata Norocului vor fi oferite, primite si utilizate de participantii la campanie castigatori la Roata Norocului conform prevederilor art. 4 de mai jos si in limita stocului disponibil, respectiv cel mult 7 premii/zi dintre cele mentionate la art. 4 mai jos.

Toti participantii validati de reprezentantul Organizatorului care se inscriu in Campania promotionala si completeaza formularul pus la dispozitie de catre organizatorul campaniei, vor fi inscrisi automat in Tombola Aniversara cu premii descrise la art.5 de mai jos.

Pentru Tombola Aniversara, participantii validati de reprezentantul Organizatorului care s-au inscris in Campanie si au facut dovada bonurilor de cumparaturi in valoare de minim 150 lei efectuate in aceeasi zi, din unul sau  2 bonuri fiscale cumulate,  emise de catre orice unitate comerciala din cadrul Colosseum Retail Park, (cu exceptia unitatilor ce au ca obiect de activitate schimb valutar si/sau plata de utilitati/taxe (energie, telefonie, gaz, taxe publice, etc), vor putea castiga unul din premiile mentionate la art 5.

In data de 20 octombrie 2018, incepand cu orele 18:00 si pana la finalizarea desemnarii tuturor castigatorilor, la punctul special amenajat denumit Arena Aniversara aflat in parcarea Colosseum Retail Park, va fi extras un numar de 7 castigatori la Tombola Aniversara, prin sistemul de extragere aleatorie online Random.org, dintre toti participantii validati la Campanie si prezenti in Arena Aniversara la momentul extragerii (denumit in Regulament “Evenimentul”). In cazul in care este extras un participant la Campanie care nu este prezent la Eveniment, reprezentul Organizatorului va invalida respectivul participant la Campanie si va proceda la repetarea extragerii aleatorii pana la identificarea unui participant la Campanie prezent la Eveniment. Premiile se vor acorda in ordinea stabilita in art. 5 de mai jos.

Cei 7 castigatori la Tombola Aniversara pot ridica premiile atribuite conform procedurii descrise mai sus, in perioada ____21 – 31 octombrie 2018____, intre orele: 12:00 – 18:00, in regim de programare, programarea realizandu-se prin informare in prealabil cu 24h la numarul de telefon: 0727 133 471, pe baza actului de identitate si a completarii si semnarii procesului verbal de predare-primire a premiului, conform indicatiilor primite de la reprezentantii Organizatorului.

 

Persoanele se pot inscrie in campanie o singura data pe zi in in intervalul orar L-V (8-12 octombrie) 16.00-20.00, S-D (13-14 octombrie) 11.00-18.00, L-V (15-19 octombrie) 16.00-20.00, S 20 octombrie 11.00-16.00.

 

Nu sunt acceptate bonurile fiscale reprezentand plati de utilitati si/sau chitantele aferente schimburilor valutare.

 

ARENA ANIVERSARA

 

In data de 20 octombrie 2018, in parcarea Colosseum Retail Park se va amenaja un spatiu acoperit pentru diverse activitati recreative, plus Tombola Aniversara pentru extragerea castigatorilor dintre toti participantii inscrisi in campania promotionala din perioada 8-20 octombrie 2018.

Doritorii vor putea participa la toate activitatile puse la dispozitie in Arena Aniversara.

Persoanele se pot inscrie in campania promotionala inclusiv in ziua aniversara pana la orele 16:00, in acelasi conditii mentionate mai sus,

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude din Arena orice persoana/persoane care instiga la violenta si/sau au un comportament neadecvat si/sau incalca Regulamentul de Ordine Interioara al Centrului Comercial, fara a fi nevoit sa dea niciun fel de explicatie acestora.

Persoanele care intra in Arena, pot beneficia de acces la toate activitatile recreative, conform indicatiilor reprezentantilor Organizatorului si doar in conditii civilizate si disciplinate.

 

In data de 20 octombrie 2018, la ora 18:00, MC-ul va anunta inceputul extragerii Tombolei Aniversare a celor 7 castigatori pentru cele 7 premii, descrise mai jos la Art. 5.

 

Alte conditii necesare pentru obtinerea premiului:

Participantii se pot inscrie in campanie o singura data pe zi, si pot obtine astfel un singur premiu.

Premiul se va acorda doar personal Participantului la Campanie.

Premiile nu se pot preschimba in bani.

Garantia Premiilor este acordata de Carrefour/Furnizor/Producator, fara interventia Centrului Comercial si/sau Organizatorului. Carrefour/Furnizorul/Producatorul vor gestiona orice eventuale sesizari si/sau reclamatii legate de Premii.

In cazul in care castigatorul premiului este interzis judecătoresc, premiul va fi inmanat parintelui, tutorelui sau curatorului, dupa caz, in condiţiile prezentului regulament.

Castigatorul are obligaţia sa participe la toate activităţile promotionale organizate de catre
Centrul Comercial, legate de aceasta Campanie.

Orice contestaţie cu privire la nerespectarea Regulamentului va fi depusa la Punctul Central al Campaniei „Info desk” din Parcul Comercial. Cererea scrisa, expresa si  motivata in vederea sesizării organizatorului, trebuie depusa in termen de 24 de ore de la data constatării neregulii, orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului  mai sus mentionat fiind considerata nula de drept si neavenita. Contestaţiile vor fi soluţionate in termen de 20 zile lucratoare de la data primirii de catre organizator.

Reprezentantul Organizatorului poate face publice numele castigatorilor si premiile castigate de catre acestia.

 

Art. 3.  Drept de participare

 

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice, care au domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Organizatorului, precum si ai firmelor partenere în organizarea acestui concurs.

 

 

 

 

 

Art.4.  Premii zilnice Roata Norocului 8-20 octobrie 2018

 

Magazin Premii Buc. Valoare premiu Valoare totala Valabilitate si modalitate oferire premii
1 Sport Vision Tricouri Lotto unisex 21 50 1050 Se pot ridica din magazin in baza voucherului pana pe 30.10.2018
2 LC Waikiki Vouchere 50 Lei 21 50 1050 Se pot folosi in magazin pana pe 30 octombrie 2018
 

3

 

Carrefour

 

Mixer mana hm-210/250 Heinner

 

5

 

49.9

 

249.5

Produsele se ridica in ziua castigarii de la punctul principal al campaniei premiului de la punctul principal al campaniei
4 Carrefour Storcator citrice K117 King 5 49.9 249.5 Produsele se ridica in ziua castigarii premiului de la punctul principal al campaniei
5 Carrefour Prajitor paine HB150 Hausberg 5 49.9 249.5 Produsele se ridica in ziua castigarii premiului de la punctul principal al campaniei
6 Carrefour Cafetiera BCM 427-17 Bluesky 5 49.9 249.5 Produsele se ridica in ziua castigarii premiului de la punctul principal al campaniei
 7 Pizza Bonita Pizza 26 25 650 Produsele se ridica in ziua castigarii premiului de la Pizza Bonita
8 Colosseum Vin Floarea Soarelui Rose 3 20.5 61.5 Produsele se ridica in ziua castigarii premiului de la punctul principal al campaniei
TOTAL PREMII + Valoare 91 3809.5

 

In cazul in care, intr-una din zile nu se castiga toate cele 7 premii la Roata Norocului, acestea se vor reporta in urmatoarea zi a campaniei, pana la epuizare.

 

Art.5.   Premii Tombola Aniversara – 20 octombrie 2018

 

 

Art. 6. Informarea Participantilor

 

Regulamentul Concursului este disponibil si poate fi accesat pe www.thecolosseum.ro.

Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate sa intre in baza de date a S.C. COLOSSEUM CENTRE MANAGEMENT S.R.L. cu sediul in Piata Charles de Gaulle, nr. 15, Cladirea Charles de Gaulle Plaza, etaj 3, Biroul nr. 325, Campus 06, Sector 1, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40 / 9751/2011, avand Codul Unic de Inregistrare RO 28980303, operator de date cu caracter personal nr. 22866, acestea putand a fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate, cu respectarea dispozitiilor Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene nr. 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a legislatiei aplicabile.

Participanţii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizează sa faca obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizează sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Participarea la concurs presupune acceptarea implicita a prevederilor prezentului Regulament.

Prin acceptarea premiului, participantul la campanie este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia/ imaginea sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video, fara ca acesta (participantul la campanie) sa emita pretentii financiare fata de organizator pentru realizarea acestor operatiuni.

 

Art. 7 Taxe si impozite

 

Impozitul aferent Premiilor este in sarcina Organizatorului.

 

Art. 8 Incetarea Campaniei

 

Campania inceteaza la data de 20.10.2018, dupa extragerea ultimului castigator de la Tombola Aniversara, dar poate inceta conform deciziei unilaterale a Organizatorului si/sau Beneficiarului si/sau in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

 

Art.9. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, de pe raza de activitate a Organizatorului.

 

 

Organizator,

 

S.C. NYX CROSS GRAFIX S.R.L.