Se redeschide arena Basme cu Cai!

Basme cu CaiIncepand cu 10 septembrie, arena Basme cu cai isi redeschide portile si va invita la urmatoarele spectacole:

 

Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte ! Ce gigant va imparati lumea?

Inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri  si fiare ale padurii!

Verde Imparat, impovarat de ani si de griji, si zorit de balaurul care s-a aciuat in Imparatie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc!

Un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri, domnite si bineinteles cu BALAUR!

La inceputul toamnei, o noua poveste incepe…
Legenda – primul album al formatiei Pasarea Rock, intr-o lansare de exceptie, cu un format unic in Europa si special creat pentru publicul din Romania.
Pasarea Rock ii aduce catre dumneavoastra pe Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea, costumati si pregatiti pentru o noua experienta de neuitat.

Pentru mai multe detalii si pentru rezervarea biletelor, va invitam pe www.basmecucai.ro !

Lasa un comentariu

*Toate campurile sunt obligatorii. Emailul tau nu va fi facut public.