Servicii

Home / Servicii

OK Medical

Testarea masivă și repetată este esențială pentru o relansare economică și socială responsabilă și fără riscuri de amplificare a pandemiei. În acest sens Ok Medical a demarat o serie de servicii medicale și de suport medical care constau în programe de testare rapidă Anticorpi SARS CoV-2 și programe de testare RT-PCR.

DIGI RCS & RDS

Echipa de reprezentanți de vânzări Digi îi consiliază pe vizitatori să aleagă cele mai potrivite soluții de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este și unul dintre motivele pentru care milioane de clienți din România au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi. De peste 27 de ani, suntem inspirați #nelimitat de clienții noștri!

EV Mag

EV-Mag a instalat in parcarea Colosseum prima statie de incarcare pentru masini electrice si plug-in hibrid. Cu echipamente de cea mai inalta calitate, EV-Mag ofera solutii viabile, economice si performante, pentru o experienta cat mai placuta de incarcare a masinii tale electrice.

Inmedio

Inmedio asigura prin cele 170 de magazine ale sale o acoperire integrala a marilor retele de magazine in format Hypermarket, a marilor mall-uri prezente in principalele orase ale Romaniei, dar si in principalele centre de afaceri din Bucuresti.

Otto Broker

Otto Broker face asigurarile accesibile tuturor. Punem la dispozitia clientilor toate tipurile de asigurari retail: RCA, CASCO, asigurari de locuinta, medicale si altele. Atuurile noastre cele mai importante sunt capacitatea de a gasi solutii, de a inova si de a fi foarte aproape de clientii nostri.

5asec

Suntem liderul mondial in ingrijirea si tratarea textilelor. Satistactia clientilor este cea mai importanta misiune a noastra. Asiguram servicii profesionale de foarte buna calitate, preturi accesibile si un sistem de livrare rapid.