Spectacolul Gigantii, de 1 Iunie, la Arena Basme cu Cai

Cu ocazia Zilei Copilului, echipa Basme cu Cai a pregatit o surpriza pentru intreaga familie. Spectacolul Gigantii se va desfasura incepand cu ora 11:00, iar biletele pot fi achizitionate cu un discount de 50% (daca folosesti codul promotional “colosseum”).

Spectacolul GIGANTII

 1 Iunie, ora 11:00

Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte! Ce gigant va imparati lumea?
Inca un spectacol pentru copiii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si fiare ale padurii!

Atentie! Pe durata spectacolului, lupul alearga in tribuna in fata primului rand, iar uliul survoleaza la distanta mica deasupra tribunei B. Animalele sunt dresate si aceste actiuni nu prezinta niciun pericol pentru spectatorii de orice varsta. In cazul in care credeti ca proximitatea animalelor va poate crea probleme de orice fel, va rugam sa va adresati organizatorilor pentru a va reloca.

Programul spectacolelor poate suferi modificari in functie de starea vremii sau alti factori, drept care va rugam sa accesati site-ul www.basmecucai.ro pentru a verifica orice modificare aparuta in program.

Rezervarile si achizitia biletelor pentru fiecare spectacol se fac accesand site-ul www.basmecucai.ro.

 

Lasa un comentariu

*Toate campurile sunt obligatorii. Emailul tau nu va fi facut public.